Wat doen wij?

Kwaliteit in schilderwerk
Schilderwerk is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Mijn Huisschilder straalt de kwaliteit uit van schilders die trots zijn op hun ambacht en daarnaast kennis hebben van de modernste technieken.

Naast een mooi uiterlijk telt de levensduur. Eerst en vooral moet het schilderwerk bescherming bieden tegen alle denkbare invloeden van buitenaf. Denkt u daarbij aan de effecten van zon, wind, regen, vuil en schimmels. Ons schilderwerk is het pantser van uw eigendommen.

Voordat een nieuwe laag wordt aangebracht onderzoeken wij de bestaande ondergrond zorgvuldig. De levensduur van het schilderwerk wordt immers voor een belangrijk deel bepaald door de conditie van de ondergrond. Bij Mijn Huisschilder krijgt u het juiste advies voor een professionele keuze in behandeling. De voorbehandeling en afwerking zijn exact afgestemd op de ondergrond. Uiteraard maakt Mijn Huisschilder gebruik van professionele afwerkingproducten.

Ook voor een afgewogen kleurkeuze kunt u een beroep op ons doen. Onze kleuradviseur geeft u vooraf een duidelijk beeld van het eindresultaat. Een proefwoning of proefvlakken in een woning, zijn voor opdrachtgevers een plezierige manier om een definitieve keuze te maken.

Onze schilders zorgen voor nagenoeg geen overlast bij onze opdrachten. Dit gaat altijd in goed overleg met onze opdrachtgevers en klanten. Overlast weten wij altijd tot een minimum te beperken.

Houtrot
Een stukje extra! Wat de uitvoering van de werkzaamheden betreft beperken wij ons niet tot het schilderwerk. We hebben bijvoorbeeld ook de nodige kennis in huis om vakkundig nieuwe dorpels, kozijnen of boeidelen te kunnen vervangen of plaatsen als dat in uw geval nodig is.

Webdesign by TZ - Webdesign Almere | Copyright © 2009 - 2012. Alle rechten voorbehouden